Brandwerende kluis in kantoor

Mijn brandwerende kluis is bestand tegen elk vuurtje. Ik vond dit erg belangrijk. De waarde van het bedrijf zit in de kluis, waardoor je echt zeker moet weten dat het niet kapot kan gaan. Soms moet je dan maatregelen nemen. Het bedrijf is flink gegroeid dit jaar. Omdat we een lab hebben, moeten we sowieso al brandwerende maatregelen nemen. Dit doen we dan ook echt. We hebben vaak contact met veiligheid adviseurs, om te kijken of alles nog up to date is. Ook ga ik naar veel conferenties, hoe je je werk zo veilig mogelijk houdt. Ik vind bedrijfsvoering echt heel erg leuk. Zelf merk ik ook dat het mij steeds gemakkelijker af gaat.

Denios

Het voelt steeds alsof het zonder moeite gaat, en vooral met veel plezier. Volgens mij is dit reuze belangrijk. Het middel om echt te kunnen groeien. Ik wil dat mijn werknemers ook gemotiveerd blijven. Zo hebben we vaak gesprekken, wat wil je bereiken? Wat doe je hier? Zodat we reflectief te werk gaan. De brandwerende kluis is net geleverd en het ziet er goed uit. Geheel per toeval past het ook bij de rest van het interieur, wat dan weer een leuke meevaller is.