Een sterke glamping Nederland

glamping Nederland

Het woord glamping is ontstaan door twee woorden samen te voegen, namelijk: glamorous en camping. De woorden zeggen het eigenlijk al. Bij een glamping ben je dus eigenlijk luxe aan het kamperen. Hierbij is de accomodatie in zijn geheel ingericht wanneer je op de camping aankomt. Daarnaast heeft glamping vaak luxere faciliteiten. Glamperen is de laatste tijd erg in populariteit toegenomen. Een glamping Nederland is daarom een stuk eenvoudiger te vinden. 

Kamperen

Het verschil tussen een glamping en camping

Een glamping is een manier van kamperen die de afgelopen tijd aanzienlijk in populariteit is toegenomen. Wanneer je gaat glamperen staat alles voor je klaar, bij het kamperen is dit niet het geval. Bij kamperen is het meestal de bedoeling dat je je eigen tent en belangrijke spullen van thuis meeneemt. Door het bestaan van glamperen is het dus mogelijk om op een luxe manier te kamperen. Het verschil zit hem dan ook vooral in luxe en staplek. 

Hele gezin

Voor wie is een glamping ideaal?

Erg veel gezinnen kiezen tegenwoordig voor een glamping. Zo staat alles klaar en kan iedereen erg snel van de vakantie genieten. Echter, het is niet alleen voordelig voor gezinnen. Ook voor stelletjes kiezen ervoor om te gaan glamperen. Het glamperen is zowel voor iedereen geschikt en brengt vele mogelijkheden met zich mee. Ben je dus van plan om op vakantie te gaan, vergeet dan zeker niet een glamping Nederland mee te nemen in de overweging.