Floating

Weet jij wat floating is, zo niet dan zal ik het je hier gaan uitleggen. Het betekend eigenlijk niet meer dan drijven op het water. Veel mensen zoeken vandaag de dag de rust op en dat doen ze niet alleen door naar een bepaalde plaats te gaan. Je kan namelijk ook gaan drijven in een Dreampod. Dit is een soort bad die gevuld is met zout water. Hierdoor blijf je als het ware drijven op het water en dat geeft een heel apart gevoel. Dit water wordt dag en nacht schoongemaakt, door een speciaal reinigingssysteem. Doordat dit water superzout is, kunnen bacteriën hier niet in overleven.

Floating

Heerlijk ontspannen door floating

De Dreampod is een uniek bad en deze is te vinden bij ZEN ZON ZEE. Hier zijn diverse wellness faciliteiten te vinden om heerlijk te kunnen ontspannen. Niet alleen lekker in een Dreampod floaten, maar ook heerlijk ontspannen onder een zonnebank. deze is dag en nacht geopend en dat is bijzonder fijn. Want je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden. Met een speciale pas kan je namelijk hier op elk gewenst uur van de dag gebruik van maken.

Floating

Op de website van ZEN ZON ZEE is veel informatie te vinden. Over het floaten, maar ook over andere faciliteiten. De prijslijst is hier ook te vinden en daarom is het fijn om te weten hoeveel een bepaald arrangement kost.