Coaching

Muziek is nu eenmaal iets waar wij hedendaags naar willen luisteren. Maar wist je dat muziek ook een positieve werking heeft op jouw lichaam en geest? Je zal het wellicht merken dat zodra er muziek is wat binnen jouw smaak valt, jij hierop mee tikt of wellicht meezingt. Aan het einde van dit liedje zal jij je anders “voelen” als dat jij in het begin voelde, vreemd hé?

Coaching

Goede invloed?

Als ik jou nou vertel dat invloed van muziek een geschikte werking heeft op jouw lichaam verklaar jij mij waarschijnlijk voor gek. Echter is dit zeer zeker wel! Wanneer jij verdrietig bent of jezelf even niet goed in je vel voelt zal muziek jou een rustgevende werking geven. Dit kan je door middel van een workshop leren ondervinden.

Op de website van Coachingpraktijk ‘De Klankschaal’ ben je dan ook van harte welkom wanneer jij dit wilt ondervinden. De kennis en ervaring op het gebied van muziek luisteren is hier optimaal. Hierdoor kan zij jou goed van dienst zijn tijdens het volgen van deze workshop! Bekijk anders bovenstaande website mocht jij meer informatie willen ontvangen!