Goede media training gehad

Vanaf het moment dat ik geregeld in de media terecht kom als nieuwslezer voor het bedrijf had ik de zenuwen. Op zich het spreken is geen probleem, het probleem ligt het in het zeggen wat er gezegd mag worden. Dit vond ik zo lastig waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een manier om hier vanaf te komen. Tijdens het zoeken op het internet heb ik genoeg informatie gevonden wat ik kan gebruiken, echter het volgen van een media training leek mij ook ideaal. 

hhhhhhhhhhhhhhh

Doordat ik dit dé uitkomst vond ben ik verder bij hun op de website gaan kijken. Bij Victor Adviezen en Produkties BV is het namelijk mogelijk om een goede training te krijgen in het geven van een interview. Dit was natuurlijk geschikt voor mij waardoor ik telefonisch contact heb gehad met dit bedrijf. Doordat ik alles te horen had gekregen hoe dat hun te werk zijn gegaan heb ik dit met mijn werkgever overlegd. Vond het namelijk erg belangrijk om duidelijke woorden te spreken zodat het naar de buitenwereld duidelijk is om te begrijpen.