Hier kan je een mastvlag laten drukken

mastvlag laten drukken

Voor een goed vriend willen wij een mastvlag laten drukken. Deze willen wij gaan gebruiken om in zijn tuin te zetten. Hij gaat eerdaags Nederland verruilen voor een ander land , om daar zijn werkzaamheden voort te zetten. Hierdoor geeft hij een afscheidsfeest en wij zij daarbij. Echter weet hij niet dat wij dit afscheid iets groter gaan maken dan hij het zelf heeft geregeld.

Via de Signin-shop hebben wij een bestelling gedaan. Een zeer mooie vlag met een prachtige foto van hem erop. Dit zal hij nooit verwachten en daarom hebben wij er ook nog een banner bij besteld. Die kunnen wij aan het begin van de oprit bij zij huis neerzetten.

Zeer mooie mastvlag laten drukken

De voorbereidingen van het afscheid van onze vriend was erg leuk. Helemaal toen wij de bestelling van de vlag en de banner binnen kregen. Het resultaat was erg geweldig. Maar dat hebben wij ook te danken aan de de ontwerpstudio van Signin. De medewerkers hebben ons hiermee bijzonder goed geholpen. De foto die wij hadden aangeleverd hebben zij op een zeer professionele manier op de vlaggen gezet. Iedereen was bijzonder te spreken over deze vlaggen en in het bijzonder onze beste vriend.