De Levensgenieter | Gusto Bergen

Horeca parasol voor mijn eerste restaurant

Horeca parasolEen goede horeca parasol kan in zowel de zomer als de winter echt het verschil maken als het gaat om de hoeveelheid klanten die jij krijgt. Mensen kijken namelijk niet alleen naar de dingen die jij op de kaart hebt staan, maar ook naar de sfeer die ergens hangt. Ook zijn soms praktische zaken heel erg van belang. In de winter wil niemand in de wind of regen zitten, want dat is gewoon niet echt fijn. Ook tegen de zon is het belangrijk om mensen te beschermen, maar dat vindt natuurlijk niet iedereen nodig. Zelf kies ik er in de winter voor om alles te overdekken en met mooi weer ongeveer de helft. Mocht ik merken dat het een verkeerde verdeling is, kan ik dit natuurlijk altijd nog aanpassen.

Hier kocht ik mijn horeca parasol

De horeca parasol die ik momenteel heb staan, komen allemaal van Xterior. Dit bedrijf heeft een ongelofelijk goede service en ik ben sinds die tijd nog nooit teleurgesteld. De prijzen zijn hier heel erg schappelijk en daarom kan het ook voor beginnende ondernemers erg interessant zijn. Neem voor meer informatie zeker eens een kijkje op hun website. Hier staan ook alle producten die zij aanbieden.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.