Met de kids naar gite in zuid Frankrijk!

Hoe heerlijk is het om met de kinderen naar het mooie gite zuid Frankrijk te gaan. Heerlijk tijdens de zomermaanden genieten van de zon, zee en de ruimte om ons heen!

Voorheen gingen wij altijd naar Spanje, echter begint dat al vrij snel te vervelen. Wij gingen namelijk steeds naar hetzelfde dorpje toe waar zelfs onze kinderen de weg wisten. Zodoende hebben wij besloten om aankomende zomer eens naar een ander land op vakantie te gaan. Alleen wisten wij dus niet welk land ons nog meer aanspreekt. Dan maar zoeken op het internet of dat wij iets kunnen vinden.

Uiteindelijk gevonden

Diverse websites hebben bekeken. Op de website van dordognemaison.com ben ik vervolgens blijven hangen. Hier heb je onwijs veel keuze in een prachtige omgeving! Een vakantie in Frankrijk hadden wij niet eerder aan gedacht. Het heeft onze ogen wel geopend aangezien het een prachtige omgeving is waar zelfs de kinderen tot rust kunnen komen. Zo hebben wij bekeken of dat het nog mogelijk is om hier in de zomer een week vakantie te boeken. Gelukkig was dit nog mogelijk en hebben er dan ook voor gekozen om direct te boeken!