Ook een bedrijfsuitje regelen?

bedrijfsuitje

Ben jij de aangewezen persoon die een bedrijfsuitje mag regelen, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij VVC Adventure kan je de leukste dagjes uit vinden en ook zeer leuke avondjes uit. Zo kan je bijvoorbeeld een Hollandse avond kiezen, maar ook een dagje Meercamp en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het leuke is dat dit allemaal geregeld wordt en ik alleen de dag en hoeveel personen er komen hoef door te geven. De rest wordt tot in de puntjes verzorgd. Het enige wat iedereen moet doen is er voor de volle 100% aan mee te doen en te genieten.  bedrijfsuitje

Een superleuk bedrijfsuitje

Nadat ik een afspraak bij VVC Adventure had gemaakt, kon het feest bijna los barsten. Deze keer had ik gekozen voor een teambuilding uitje. Op deze manier kon je groepjes maken, om elkaar zo beter te leren kennen. Het leuke was dat ik de groepen mocht maken en op deze manier kan ik de grootste vriend en vijand in één team krijgen. 

Ons bedrijfsuitje was een zeer geslaagde dag en zeker de moeite waard. De groepen die ik had gemaakt, vielen in goede aard. Vooral in het begin was het even elkaar aftasten, maar daarna was het een groot lach festijn.