De Levensgenieter | Gusto Bergen

Windscherm terras gezocht!

windscherm

Wie helpt ons

Een aantal weken geleden is ons windscherm kapot gegaan en nu komen wij erachter dat wij echt een nieuwe nodig hebben. Wij zijn nu dus op zoek naar een windscherm terras die betaalbaar is. Online heb ik al gezocht op windscherm terras en daar zag ik alleen maar hele dure windschermen! Het windscherm is kapot gegaan door verbouwingen en eerst wilden wij hem nog gebruiken. Later werd de schade groter waardoor wij het hele windscherm hebben weggehaald. Het zag er niet meer uit! Maar met de frisse wind die de laatste weken zo hard waait, willen wij toch wel snel een oplossing.

Het mag ook best een tweedehands windscherm zijn voor het terras, als het maar bruikbaar is en er nog goed uit ziet! Idealiter vinden wij een bedrijf dat kwaliteit levert voor een mooie prijs, maar ik weet zelf niet zo goed waar ik het moet zoeken. Online zag ik wel Xterior voorbij komen, maar ik kon geen prijzen vinden. Misschien moet ik met hen maar eens contact gaan opnemen! Al jullie tips en ideeën zijn in ieder geval welkom. Laat mij weten waar jullie je windschermen gevonden hebben. Alvast heel erg bedankt.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.